Menü

Kedvezmények igénybevételének feltételei

Kedvezmények felhasználási feltételei

1.A TechMark Innovation Kft. (székhely: 3300 Eger Széchenyi utca 2. I/1.,cégjegyzékszáma: 10-09-036137 , adószáma: 25861747-2-10) mint a Márkavár Webáruház üzemeltetője,továbbiakban:”MárkaVár webáruház” által biztosított
         vásárlási kedvezmények igénybevételéhez.

 1. A MárkaVár webáruház több formában, és akcióban biztosít kedvezményeket a vásárlói részére.
 2. A kedvezmények igénybevételével vagy azokra való pályázással, a vásárló az igénybevételi feltételeket elfogadja.
 3. A vásárló a kedvezményekre való pályázással, jelentkezéssel, vagy a kedvezmények igénybevételével a felhasználási feltételeket elfogadja
 4. Ezek a kedvezmények nem összevonhatóak, kivételt képez, ha az adott akcióban ez kifejezetten kiírásra kerül.
 5. A kedvezményt igénybevételére a vásárló csak akkor jogosult, ha maradéktalanul teljesíti a felhívásban leírt feltételeket.
 6. A kedvezmények kuponok kizárólag egy alkalommal használhatók fel.
 7. A MárkaVár webáruház fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a kedvezményeket a kár a határidő lejárta előtt is, módosítsa, illetve megszüntesse, érvénytelenítse, felfüggessze a jogszabályok rendelkezéseire figyelemmel és azok betartásával.
 8. Ha a kedvezmények igénybevétele kapcsán visszaélés vagy a Felhasználási feltételek megszegésének gyanúja merül fel, továbbá előre nem látott (vis maior) körülmények felmerülése esetén a MárkaVár webáruház, vásárlókat kizárja a kedvezményezettek köréből, továbbá nem vállal felelősséget semmilyen vitás esetért, a kedvezmények felhasználásával kapcsolatosan, továbbá fenntartja a jogot, hogy érvénytelenítse a kedvezményeket.
 9. Az esetleges tévedésekért, elírásokért a MárkaVár webáruház semmilyen felelősséget nem vállal.
 10. A MárkaVár webáruház szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Pályázó adatainak kezelésére kizárólag Magyarország területén kerülhet sor. A MárkaVár webáruház az adatkezelés során a https://www.markavar.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3 weboldalon megtalálható Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően használja fel. A MárkaVár webáruház bármikor lehetőséget biztosít a Pályázónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az info.markavar@gmail.com címen
 11. Az esetleges tévedésekért, elírásokért a MárkaVár webáruház semmilyen felelősséget nem vállal.
 12. A MárkaVár webáruház fenntartja a jogot, hogy a Szabályzatot megváltoztathassa. A megváltoztatott Szabályzatot közzéteszi a https://www.markavar.hu/oldalon.
 13. A TechMark Innovation Kft minden esetben a alkalmazza Adatkezelési tájékoztatóban foglalt irányelveket. (Az Adatkezelési tájékoztató elérhető ide kattintva.) 

MárkaVár webáruház

Üzemeltető: TechMark Innovation Kft.

Keresés