Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Tisztelt Látogató!

Cégünket a TechMark Innovation Kft.-t, családi vállalkozásként 2016 ban alapítottuk azzal a céllal, hogy üzemeltesse a Márkavár nevű internetes áruházunkat. (www.markavar.hu).

A filozófiánk kifejezetten minőségi (BRAND termékek árusítása, amely magában foglalja a legújabb trendek szerinti termékeket, illetve outlet termékeket is.

Célunk, a vásárlók széles köréhez eljuttatni a minőségi árucikkeket. Bízunk benne, hogy a minden vásárlónkhoz el tudjuk juttatni a pénztárcájának megfelelő, de kiváló minőségű márkás termékeket is. Ezért döntöttünk, úgy hogy termék kínálatunkat kibővítjük az ellenőrzött, kifogástalan minőségű outlet termékkel is.

A forgalmazott termékek körét fokozatosan bővítjük, így áruházunkban egyre szélesebb termékpaletta a ruházattól a sportfelszereléseken, horgász-, műszaki cikkeken át a kozmetikumok étrend kiegészítőkig hamarosan megtalálható. A termékek kiválasztásánál a másik fő szempont, hogy az egyedi minőségérzetet, pozitív életérzést nyújtson a felhasználójának, a mai rohanó világban. Kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amelyeket saját magunk is kipróbáltunk, és kivallónak tartunk, vagy szívesen kipróbálnánk.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

Bízunk benne, hogy sok öröme telik a megvásárolt termékekben!

Üzemeltetői adatok

Cégnév: TechMark Innovation Kft

Székhely: 3300 Eger Széchenyi utca 2. I.em. 1.

Adószám: 25861747-2-10

Cégjegyzék szám: Cg. 10-09-036137

Kibocsájtó cégbíróság: Egri Törvényszék Cégbírósága

Elektronikus elérhetőség: info.markavar@gmail.com